top of page

Kompetencefelt

Julius Nielsen har løst mange forskellige opgaver siden virksomheden blev etableret. Det betyder, at virksomheden dækker over en lang og bred række faglige kompetencer hos vores medarbejdere.

 

Flere medarbejdere har været hos os i over 30 år. Det vidner om stabilitet og erfaring.

Nedenfor vises mere om de enkelte kompetenceområder, vi arbejder indenfor.​

ENTREPRISER - SERVICE - VÆRKSTED

ikon-facaderenovering_18.png

Renovering af bevaringsværdige bygninger

Gamle håndværkstraditioner

Udfører klassisk håndværk

Håndterer større entrepriser

ENTREPRISE

03_kontor_1186.png

Hushåndværker

Rammeaftale

på tømrer/snedkerarbejde

Mindre fagentrepriser

SERVICE

09_vaerksted_1204.png

Opskæring d/d/

CNC-fræser

Fremstilling specialprodukter

Renovering af møbler

VÆRKSTED

ikon-tagarbejde_24.png

Tagarbejde

A/S Julius Nielsen & Søn har siden etablering udført tagarbejde lige fra traditionelle tegltage og skifertage, til alle nyere former for tagbelægninger, hvor vi også har stor erfaring i indbygning af forskellige glasformer i tag-konstruktionerne.

06_vinduer_1195.png

Vinduer

A/S Julius Nielsen & Søn har igennem mange år udført vinduesrenovering, foretaget deludskiftning på vinduesrammer og karme samt udført vinduer i kvalitet og udseende som eksisterende vinduer. Vinduer udføres efter kundens ønsker på vores værksted. Også vinduesudskiftning udført med fabriksfremstillede vinduer har igennem mange år været et af vores arbejdsområder.

09_vaerksted_1204.png

Snedkerværksted

Firmaets værksted påtager sig alle former for arbejder, så som renovering af værdifulde gamle møbler, renovering af vinduer og døre, fremstilling af specielle porte, udførelse af inventar og receptionsskranker, sprøjtemaling af inventar og hvad vore kunder måtte ønske, vort værksted har kapacitet til alle tænkelige opgaver.

02_trapper_1183.png

Historiske bygninger

A/S Julius Nielsen & Søn har igennem mere end 140 år forestået tømrer- og snedkerarbejder på historiske bygninger, hvilket vi stadig gør og som er et af vores kernekompetenceområder.

03_kontor_1186.png

Skranker og Inventar

A/S Julius Nielsen & Søn har på vort værksted en stor produktion af receptionsskranker og specieldesignet inventar. Hos os er det kun fantasien, som sætter grænser for de muligheder, der findes. Vi udfører vore produktioner i mange overflader fra eget sprøjtemalerværksted eller i alle former for træ, metal eller glas.

03_kontor_1186.png

Kontorindretning

A/S Julius Nielsen & Søn har igennem mange år udført kontorindretninger, herunder vægarbejder efter kundens ønsker. F.eks. med zink eller ståloverflader eller vægge udført i alle træsorter, glasvægge, lydvægge eller hvad behovet måtte være. Vi udfører lofter med alle de muligheder, dagens varesortiment giver.
Hvis ikke dette tilfredsstiller kundens behov, er vi indstillet på at finde nye metoder, så vore kunder kan opnå præcis det resultat, de måtte ønske. Alle arter af kontorindretninger fra det tomme rum til det fuldt færdige kontor udføres.

10_kirke_1207.png

Kirker og skoler

A/S Julius Nielsen & Søn´s erfaring indenfor vedligeholdelse og tilbygninger til Kirker, er lang og traditionsrig. Vi begyndte allerede i 1900 med Hellerup Kirke og fortsætter idag med en række andre kirker og skoler.

02_trapper_1183.png

Trapper

A/S Julius Nielsen & Søn har stor erfaring i trappearbejde. Trapper udføres i alle materialearter så som stål/træ og traditionelle trætrapper i alle udformninger samt med belægning efter ønske.

01_gulve_1180.png

Gulve

A/S Julius Nielsen & Søn udfører gulve i alle materialeformer fra grantræ til de fineste oversøiske træsorter. Gulvene lægges i mønstre og med fuger eller med hvad, vore kunder måtte ønske.
​Også gulvbelægninger i banevarer såsom linoleum eller tæppebelægning udføres. Ud over traditionelle gulve leverer og monterer vi også Teknikgulve.

ikon-facaderenovering_18.png

Facaderenovering

A/S Julius Nielsen & Søn har igennem mange år udført facaderenoveringer, både som renovering af murede og pudsede facader, samt beklædning af facade med træ, stål, zink eller forskellige pladeformer som eternit, steni og andre beklædningsformer alt efter ønske.

bottom of page